Omschrijving:

De profielen van deze veranda werden vervaardigd in thermisch aluminium. De oranjerie werd aan de bestaande woning gebouwd en heeft een zadeldak. De verluchting gebeurt via de dakramen. Het zonwerend hoogrendemensglas zorgt voor een goede isolatie. Voor een sfeervolle verlichting zorgen de ingebouwde halogeenspots. Verder bemerken we kruiskozijnen in de vensters, trengels en ornamentsversieringen op de sandwichplaten en kegels en een vogelkam op het dak van de veranda.
Het hoeft niet gezegd dat dit een staaltje van inrichting en decoratie is. Deze bijzondere orangerie is dan ook een perfecte leefruimte het hele jaar door die de bewoners toelaat heel dicht bij de tuin te leven en de natuur te ervaren.
Dit is één van de zovele prachtige realisaties die U hier kunt bekijken van Veranda’s All Seasons. Vraag uw offerte aan voor uw droomveranda via de knop boven de beeldgalerij of neem telefonisch contact op met deze verandabouwer. De contactgegevens vindt U onderaan rechts de beeldgalerij. demooisteverandas.be, één klik verwijderd van de verwezenlijking van UW droom!

Meer realisaties van Veranda’s All Seasons