KELLER GLASSHOUSE® als restaurantgedeelte met grote lichtstraten

Omschrijving:

Met de aanbouw van een veranda ontstaat een nieuw middelpunt in het restaurantgedeelte die een naadloze overgang creëert tussen het hoofdgebouw en het nieuwe eetgedeelte. Hiermee onstaat veel meer ruimte die uitnodigt om te smullen en te genieten. Grote schuifdeuren maken het mogelijk om de voorkant van de wintertuin met mooi weer ver te openen en “op de voorste rij” te kunnen ontspannen en genieten van de natuur.Het dak werd ontworpen als een plat dak constructie met grote lichtstraten. Op deze manier is er meer licht in de veranda die zorgt voor een heldere en vriendelijke sfeer. De kleur van de wintertuin is aangepast aan die van het hoofdgebouw. Hoewel de veranda zich afzet tegenover het hoofdgebouw is het nog steeds herkenbaar als een eenheid. Een KELLER GLASSHOUSE® is ook geschikt voor residentieel gebruik en kan volledig modulair worden aangepast aan de wensen van de bouwheer.

Meer realisaties van KELLER veranda’s