Omschrijving:

Deze nieuwe woning werd gebouwd op exact dezelfde fundament contouren als het voormalig gebouw en staat haaks op het oude gedeelte waar de stallingen in ondergebracht zijn.De gevel van het nieuwe gebouw werd bekleed met keramische platen. De ramen van Keller Minimal Windows beschikken over uiterst dunne profielen en zorgen hierdoor mede voor een minimalistisch design. De houten bekleding van het gelijkvloers is en verlopend scherm waarachter grote ramen geplaatst werden. De ramen reiken vanaf de vloer tot aan het plafond en zorgen zo voor een ongehinderd en breed zicht op de omgeving. Er werd in deze realisatie gebruik gemaakt van vaste en schuiframen. De visueel gesloten gevel herbergt grote en zeer lichte binnenruimtes. De minimalistische architectuur zorgt voor een heel mooi geheel met het landelijke karakter van het bestaande gebouw. Architect: Pascal François

Meer realisaties van KELLER veranda’s