Rechthoekige aluminium veranda met gesloten dak als knusse leefruimte voor het ganse gezin, tuinkamer

Omschrijving:

Deze veranda zorgt voor een aanzienlijke uitbreiding van de beschikbare woonruimte. Ze heeft een gesloten dak en een rechthoekige vorm. De zelfdragende autonome constructie werd opgebouwd uit aluminium profielen met staallook.
Als beglazing werd geopteerd voor een hoogrendementsglas dat verstevigd is tegen inbraak.
De verluchting gebeurt via de draaikiepramen en de deuren. Airconditioning zorgt ervoor dat er het ganse jaar door een aangename temperatuur heerst in deze tuinkamer. De verwarming gebeurt door middel van convectoren met lambrisering die zich onder de venstertabletten bevinden.
Aan de binnenkant werd het dak afgewerkt met cyproc waarin de halogeenverlichting verwerkt is. Samen met de twee sierluchters boven de eettafel wordt deze veranda sfeervol verlicht. De plooigordijnen dienen als zonwering maar hebben eveneens een estetische functie.
Dit is één van de zovele prachtige realisaties die U hier kunt bekijken van Veranda’s All Seasons. Vraag uw offerte aan voor uw droomveranda via de knop boven de beeldgalerij of neem telefonisch contact op met deze verandabouwer. De contactgegevens vindt U onderaan rechts de beeldgalerij. demooisteverandas.be, één klik verwijderd van de verwezenlijking van UW droom!

Realisatie:

  • Veranda’s All Seasons
  • Langestraat 161
  • 2240 Zandhoven
  • +32 (03) 484 66 38
  • Routebeschrijving

Meer realisaties van Veranda’s All Seasons