Omschrijving:

Meubili collectie

Meubili heeft haar eigen lijn tuin- en terrasmeubelen en brengt hiermee duidelijk een eigen stijl naar buiten. De Meubili collectie kenmerkt zich vooral door haar veelzijdigheid met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

De sobere, vlotte belijningen typeren de algemene stijl van deze collectie, want het mag allemaal terug iets rustiger. Strakke vormen en dito materialen laten je toe om quasi alle elementen uit de Meubili collectie onderling perfect te combineren. Ook vintage en retro invloeden lijken niet ver weg. De lang vervlogen regisseurstoel en de picknickbank zijn duidelijk aan een tweede leven begonnen.

Dé tendens voor 2011 is het mat gepoederlakt aluminium. Deze matte uitvoering onderstreept nogmaals de stijlvolle soberheid van de ontwerpen. De tafels, salontafels en hoge bartafels in wit of taupekleurig mat aluminium hebben een tafelblad in teakhout, gehard glas of trespa. Deze laatste twee uiteraard in hetzelfde kleur als het aluminium frame. Daarbij combineert u naar hartelust bijpassende stoelen, een bank, of zelfs beiden. Voor de zitting kiest u een stoel met textilene zit en rugleuning, of u neemt een volledige aluminium stoel met een zacht zitkussen.

Languit genieten doe je in een relaxzetel met verstelbaar ruggedeelte en optionele voetenbank of in een ligbed voor een echte ‘platte rust’. Wie voldoende ruimte heeft geniet royaal in een outdoor lounge salon. Ook hier zorgt de Meubili collectie voor onovertroffen keuzemogelijkheden. Vooral de modulaire sofa’s domineren door hun groot aanpassingsvermogen. Met vier, vijf, zeven of meer elementen stelt u zelf uw L-vormig of U-vormig hoeksalon samen. Azur, Miami en Modi zijn stuk voor stuk moderne, eigentijdse salons met afzonderlijke modules in wit en taupekleurig aluminium of textilene uitvoering.

De weaving salons in gevlochten hoogwaardig kunstvezel ogen dan weer warmer en robuuster. Het vlechtwerk in natuurlijke tinten zoals camel, bruin en old grey geeft de meubelen een authentiek karakter. De imposante Piemonte in dikke ‘verweerde’ weaving heeft brede armleuningen en een diepe zitting voor een maximaal lounge gevoel.
Een klein stadstuintje en een buitensalon? Het lijkt een bizarre combinatie, maar zowel de Capes, Lyon, Nice als Marseilles salon laten zich perfect integreren in een beperkte oppervlakte.

Het zomerkleur voor 2011 is wit, maar ook koele tinten en zomerpastels doen het zeer goed. Denk maar aan grey chiné, natte grey, natte white en parma chiné. Uw salon, zit- en sierkussens in gelijkaardige ton-sur ton kleuren geven uw tuinset subtiele levendigheid. Kussens in nautisch leder daarentegen zorgen voor een gesofisticeerde chique !