Omschrijving:

Met de kubistische vormgeving van deze veranda lijkt wel een nieuwe trend geboren. Een strak design, sterke lijnen en vlakken voeren hier de boventoon.Deze ‘shuttle-evolution’ van Veranda’s All Seasons laat met zijn verschillende hellende vlakken in de dakbeglazing het zonlicht ideaal binnenvallen en zorgt daarnaast bij iedere zonnestand voor de beste zonnebescherming. Hierdoor is het gedurende alle seizoenen heerlijk vertoeven in deze woonveranda.
Deze veranda werd aan van de bestaande woning aangebouwd en doet dienst als zithoek en uitbreiding van de keuken.
Het dak een ‘shuttle’ is afgewerkt met een gesloten boord waar de verlichting is ingebouwd. De ramen aan de voorzijde schuiven over de hele lengte van de veranda open en zijn voorzien van horizontale onderbrekingen in het glas.
Veranda’s All Seasons nam ook de funderingswerken en het plaatsen van de vloeren voor hun rekening.
Dit is één van de zovele prachtige realisaties die U hier kunt bekijken van Veranda’s All Seasons. Vraag uw offerte aan voor uw droomveranda via de knop boven de beeldgalerij of neem telefonisch contact op met deze verandabouwer. De contactgegevens vindt U onderaan rechts de beeldgalerij. demooisteverandas.be, één klik verwijderd van de verwezenlijking van UW droom!

Realisatie:

  • Veranda’s All Seasons
  • Langestraat 161
  • 2240 Zandhoven
  • +32 (03) 484 66 38
  • Routebeschrijving

Meer realisaties van Veranda’s All Seasons