Omschrijving:

Deze oranjerie werd aan van de bestaande woning gebouwd met een gemeenschappelijke dakgoot. Er werd gebruik gemaakt van thermisch onderbroken 3-kamer profielen.
De veranda heeft een zadeldak gecombineerd met een dakkapel.
Als beglazing van deze veranda werd geopteerd voor een hoogisolerend glas in combinatie met een eveneens zonwerend glas voor de dakconstructie.
Deze aluminium constructie heeft vooraan een groot dubbel schuifraam wat het buitengevoel extra bevordert. Op de zijkant bevindt zicht een enkele deur.
Elektrisch bediende dakramen zorgen voor de verluchting.
De mooie vloer, het zorgvuldig uitgekozen meubilair zorgen samen met de bibliotheek voor een gezellige sfeer in deze woonveranda. De halogeen spots die in de dakdragers zijn ingebouwd verlichten deze tuinkamer op een subtiele wijze.
Dit is één van de zovele prachtige realisaties die U hier kunt bekijken van Veranda’s All Seasons. Vraag uw offerte aan voor uw droomveranda via de knop boven de beeldgalerij of neem telefonisch contact op met deze verandabouwer. De contactgegevens vindt U onderaan rechts de beeldgalerij. demooisteverandas.be, één klik verwijderd van de verwezenlijking van UW droom!

Realisatie:

  • Veranda’s All Seasons
  • Langestraat 161
  • 2240 Zandhoven
  • +32 (03) 484 66 38
  • Routebeschrijving

Meer realisaties van Veranda’s All Seasons