Minimalistische veranda's

Minimalistische architectuur staat voor een strakke vormgeving, eenvoud en evenwicht in verhoudingen. Eén natuurelement speelt bij moderne architectuur een uitermate belangrijke rol: het licht.

Zowel bij eengezinswoningen en appartementen als bijgebouwen of veranda’s wil de hedendaagse architect zoveel mogelijk natuurlijk licht in de woning binnenhalen. Smalle profielen geven uw project een exclusief karakter en bieden een ongehinderd uitzicht op de omgeving. Zowel een glasshouse – een transparante veranda – als schuifsystemen, zoals kozijnloze designschuiframen die het glasoppervlak volledig in het metselwerk doen verdwijnen, behoren tot de mogelijkheden.

Minimal windows, maximaal licht

Architecten van vandaag springen zo creatief mogelijk om met de vraag naar maximale lichtinval. Met kozijnloze schuiframen bereiken ze een haast volledig glazen wand. De profielen van de schuiframen integreren we in de vloer, plafond en muur, zodat ze amper te zien zijn. Met de kozijnloze schuiframen realiseren we vensters met een oppervlakte tot 12m2 en bereiken we tot maar liefst 98% glasaandeel. De oplossing voor een perfecte balans tussen design en natuurlijke lichtinval.

Een exclusief karakter met minimalisme

Minimalistische architectuur is meer dan een glasshouse. Het is een mentaliteit, een opvatting die een exclusief karakter en uitstraling creëert, zonder de strenge energienormen met de voeten te treden.

Vrijblijvende offerte

Meer weten over minimalistische architectuur? Contacteer ons gerust of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Tuinkamer

Wanneer u gedurende alle seizoenen wilt genieten van uw prachtige tuin, is een tuinkamer voor u een ideale aanbouw aan uw woning. Voordat u besluit wie uw tuinkamer mag bouwen, wilt u natuurlijk eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat er in het verleden al gerealiseerd is door deze bedrijven. Wij bieden u op onze website een handig overzicht van diverse tuinkamers, zodat u zich naar hartenlust kunt laten inspireren.

Wat zijn uw wensen voor een tuinkamer?
Wellicht heeft u al een lijstje met wensen en eisen paraat of misschien begint u helemaal blanco. Hoe dan ook, De Mooiste Veranda’s is de ideale website om te starten als u een tuinkamer wil kopen! Onze geselecteerde partners tonen hier hun realisaties met state of the art fotografie, een korte omschrijving van het project en hun contactgegevens. U kunt dus heel snel en eenvoudig de uitvoerder contacteren om een offerte aan te vragen voor uw tuinkamer!

Elke tuinkamer is anders
Natuurlijk wilt u graag weten wat de prijs van uw tuinkamer wordt. Daarbij is het vooral van belang wat uw wensen zijn op het gebied van grootte, materiaalgebruik en plaatsing. De materiaalkosten en het uurloon bepalen voor tuinkamers het grootste deel van de totaalprijs. Neem gerust contact op met een aanbieder die u op onze website vindt om te vragen wat het kost om een tuinkamer te bouwen volgens uw wensen. Ontdek het uitgebreide aanbod op onze website, laat u inspireren en kies de uitvoerder die bij u past. Veel kijkplezier!