Minimalistische veranda's

Minimalistische architectuur staat voor een strakke vormgeving, eenvoud en evenwicht in verhoudingen. Eén natuurelement speelt bij moderne architectuur een uitermate belangrijke rol: het licht.

Zowel bij eengezinswoningen en appartementen als bijgebouwen of veranda’s wil de hedendaagse architect zoveel mogelijk natuurlijk licht in de woning binnenhalen. Smalle profielen geven uw project een exclusief karakter en bieden een ongehinderd uitzicht op de omgeving. Zowel een glasshouse – een transparante veranda – als schuifsystemen, zoals kozijnloze designschuiframen die het glasoppervlak volledig in het metselwerk doen verdwijnen, behoren tot de mogelijkheden.

Minimal windows, maximaal licht

Architecten van vandaag springen zo creatief mogelijk om met de vraag naar maximale lichtinval. Met kozijnloze schuiframen bereiken ze een haast volledig glazen wand. De profielen van de schuiframen integreren we in de vloer, plafond en muur, zodat ze amper te zien zijn. Met de kozijnloze schuiframen realiseren we vensters met een oppervlakte tot 12m2 en bereiken we tot maar liefst 98% glasaandeel. De oplossing voor een perfecte balans tussen design en natuurlijke lichtinval.

Een exclusief karakter met minimalisme

Minimalistische architectuur is meer dan een glasshouse. Het is een mentaliteit, een opvatting die een exclusief karakter en uitstraling creëert, zonder de strenge energienormen met de voeten te treden.

Vrijblijvende offerte

Meer weten over minimalistische architectuur? Contacteer ons gerust of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Verandabouw

Wilt u een veranda bouwen en bent u op zoek naar inspiratie en informatie? U vindt op deze website boeiende woonideeën over verandabouw. Door een veranda te laten plaatsen, creëert u een prachtige extra leefruimte die het comfort van binnenshuis combineert met een uniek buitengevoel: u geniet van een mooi uitzicht op uw tuin en van extra lichtinval, en dat terwijl u behaaglijk binnenzit. De aanbouw van een veranda betekent ook voor úw woning ongetwijfeld een unieke meerwaarde. Laat u inspireren door de vele voorbeelden op deze website.

Wanneer u een veranda laat plaatsen, wilt u ongetwijfeld dat zowel stijl als functie mooi aansluit bij de rest van uw woning. Er zijn heel wat mogelijkheden om de aanbouw van een veranda hand in hand te laten gaan met de uitbreiding van bijvoorbeeld uw keuken of leefruimte. Uiteraard is elk project uniek, maar de talrijke foto’s op deze site doen u alvast dromen van uw eigen droomveranda. Wilt u eindelijk die veranda laten plaatsen? Dan staan ervaren verandabouwers voor u klaar met advies op maat.

Bij verandabouw zijn er heel wat mogelijkheden, die u via deze website kunt verkennen. Zo kunt u ervoor kiezen uw veranda in hout, glas of aluminium te laten bouwen. Wat u ook kiest, alle verandabouwers bieden u een garantie op vakmanschap. Een veranda bouwen is immers een competentie apart, want een veranda moet bestand zijn tegen weer en wind, én tegelijk moet u er van een aangenaam wooncomfort en duurzaam leefklimaat kunnen genieten.

Zo’n veranda bouwen, welk investeringsbudget vraagt dat? U komt het te weten via deze site. Verschillende verandabouwers geven u een eerste, duidelijke prijsindicatie. Zowel voor een veranda plaatsen als een veranda maken (op maat). Wacht niet langer met die veranda. Vraag nu een offerte.