Minimalistische veranda's

Minimalistische architectuur staat voor een strakke vormgeving, eenvoud en evenwicht in verhoudingen. Eén natuurelement speelt bij moderne architectuur een uitermate belangrijke rol: het licht.

Zowel bij eengezinswoningen en appartementen als bijgebouwen of veranda’s wil de hedendaagse architect zoveel mogelijk natuurlijk licht in de woning binnenhalen. Smalle profielen geven uw project een exclusief karakter en bieden een ongehinderd uitzicht op de omgeving. Zowel een glasshouse – een transparante veranda – als schuifsystemen, zoals kozijnloze designschuiframen die het glasoppervlak volledig in het metselwerk doen verdwijnen, behoren tot de mogelijkheden.

Minimal windows, maximaal licht

Architecten van vandaag springen zo creatief mogelijk om met de vraag naar maximale lichtinval. Met kozijnloze schuiframen bereiken ze een haast volledig glazen wand. De profielen van de schuiframen integreren we in de vloer, plafond en muur, zodat ze amper te zien zijn. Met de kozijnloze schuiframen realiseren we vensters met een oppervlakte tot 12m2 en bereiken we tot maar liefst 98% glasaandeel. De oplossing voor een perfecte balans tussen design en natuurlijke lichtinval.

Een exclusief karakter met minimalisme

Minimalistische architectuur is meer dan een glasshouse. Het is een mentaliteit, een opvatting die een exclusief karakter en uitstraling creëert, zonder de strenge energienormen met de voeten te treden.

Vrijblijvende offerte

Meer weten over minimalistische architectuur? Contacteer ons gerust of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Zonnewering

De zon is de belangrijkste reden voor veel mensen om een veranda of terrasoverkapping te laten bouwen. Heerlijk genieten van de warmte, zonder de nadelen van het buiten zitten. Dat is waar u voor kiest. Maar soms kan de zon ook iets te fel schijnen. Dan is zonwering voor uw veranda de oplossing. Op onze website vindt u talloze voorbeelden van zonwerende beglazing en andere zonwering die de oplossing bieden voor u. Kies uw ideale zonwering, uw veranda wordt er nog aangenamer van!

Nog meer genieten van de zon
U kunt pas echt genieten van de zon als u zelf controle heeft over de mate van schaduw waarin u zit. Daarom willen veel mensen zonwering. Een veranda is immers ideaal doordat de wind ontbreekt, maar juist om die reden kan het ook erg warm worden in de zomer. Bovendien schijnt het felle licht soms recht in uw ogen. Zonwerende beglazing en andere zonwering voor uw veranda zijn de manier om de controle weer in eigen hand te krijgen. Wij laten u de mooiste realisaties zien die onze geselecteerde partners hebben gemaakt. De fotografie van elk project is prachtig en laat u precies zien wat u kunt verwachten. Ook de contactgegevens van de uitvoerder staan bij het project. Een offerte aanvragen voor zonwering voor uw veranda is dus heel eenvoudig!

Vraag snel een prijs aan voor uw zonwering
Neem gerust contact op met een aanbieder als u prijzen van zonwerende beglazing wilt weten. Door het grote aanbod projecten en uitvoerders bieden wij u volop inspiratie. Veel kijkplezier!

Openbaar

Laat uw klanten genieten in een exclusieve omgeving die licht en ruimte biedt. Onze partners tonen hier hun mooiste realisaties. U zag een veranda die uw voorkeur wegdraagt voor het verwezenlijken van uw project? Vraag dan meteen uw offerte aan of contacteer de verandabouwer van uw keuze!

Tuinkamer

Wanneer u gedurende alle seizoenen wilt genieten van uw prachtige tuin, is een tuinkamer voor u een ideale aanbouw aan uw woning. Voordat u besluit wie uw tuinkamer mag bouwen, wilt u natuurlijk eerst weten wat de mogelijkheden zijn en wat er in het verleden al gerealiseerd is door deze bedrijven. Wij bieden u op onze website een handig overzicht van diverse tuinkamers, zodat u zich naar hartenlust kunt laten inspireren.

Wat zijn uw wensen voor een tuinkamer?
Wellicht heeft u al een lijstje met wensen en eisen paraat of misschien begint u helemaal blanco. Hoe dan ook, De Mooiste Veranda’s is de ideale website om te starten als u een tuinkamer wil kopen! Onze geselecteerde partners tonen hier hun realisaties met state of the art fotografie, een korte omschrijving van het project en hun contactgegevens. U kunt dus heel snel en eenvoudig de uitvoerder contacteren om een offerte aan te vragen voor uw tuinkamer!

Elke tuinkamer is anders
Natuurlijk wilt u graag weten wat de prijs van uw tuinkamer wordt. Daarbij is het vooral van belang wat uw wensen zijn op het gebied van grootte, materiaalgebruik en plaatsing. De materiaalkosten en het uurloon bepalen voor tuinkamers het grootste deel van de totaalprijs. Neem gerust contact op met een aanbieder die u op onze website vindt om te vragen wat het kost om een tuinkamer te bouwen volgens uw wensen. Ontdek het uitgebreide aanbod op onze website, laat u inspireren en kies de uitvoerder die bij u past. Veel kijkplezier!