Meer informatie

Een terrasoverkapping in hout is een warme en behaaglijke ruimte die licht en sfeer brengt met zicht op de tuin. Wilt u ook met zo’n houten terrasoverkapping een stukje natuur in huis halen? Wij hebben de mooiste realisaties en de beste verandabouwers voor u overzichtelijk bij elkaar geplaatst op onze website. Kies uw favoriet en vraag meteen uw offerte aan!

Een houten overkapping voor uw terras
Een afdak met houten palen heet in Vlaanderen een houten terrasoverkapping. In Nederland noemt men het een veranda, maar er wordt een zelfde soort constructie mee bedoeld. Welke naam u de terrasoverkapping ook geeft: hier vindt u uw ideale variant. Het is verstandig om eerst te bekijken wat de mogelijkheden zijn voordat u een prijs aanvraagt. Zo kijkt u op uw gemak welke varianten bij uw woning en wensen passen. Met onze website helpen wij u graag op weg. De state of the art fotografie geeft u snel een goed beeld van alle facetten van een project. Dankzij de contactgegevens van de uitvoerder bij elk project kunt u eenvoudig een offerte aanvragen voor een terrasoverkapping in hout. Zo gemakkelijk is het!

Wat kost een terrasoverkapping van hout?
De hoeveelheid hout die nodig is voor uw houten terrasoverkapping is afhankelijk van de grootte en het ontwerp dat u wilt. Ook de complexheid van het ontwerp en de plaatsing spelen rol, in verband met de uren die de uitvoerder hiervoor in rekening brengt. Zorg dus dat u op deze vragen een antwoord heeft voordat u een prijs aanvraagt. Op onze website kunt u vast heel wat inspiratie te vinden. Laat u inspireren en vraag een offerte aan. Veel kijkplezier!